~CoMe tAlk HeRe...lalala~

Powered by Blogger.

Monday, December 13, 2010

~RiNdu PaDa KeNaNgAn BeRpRakTiKaL Di UKK, KeMeNtEriAn PeLaNcoNgAn~



wah..panjang jugak tajuk entri aku kali neh..hehehe...
aku berada di tahap kebosanan, bila tengok gambar tadi teringat pula time praktikal selama 2 bulan di Unit Komunikasi Korporat, Kementerian Pelancongan...
waaa..memang banyak yang beshhhh....tapi yang x besh nye bila penat..huhu..biasa la tu kan, lau dah keje mesti lah rasa penat..tapi banyak lah pengalaman yang aku dapat kat sane..
-
-
-
-
jeng..jeng..jeng..

inilah sedikit moment time praktikal..just enjoy...:)


(pendaftaran media untuk wartawan bagi pelancaran pembukaan National geographic Store di Lot 10)
so sape2 yang berminat dengan national Gepgraphic bolehlah ke Lot 10 untuk dapatkan barang2 yang menarik, peta, sandal, begn macam2 lagi la...(sempat plak aku promote kat cni..huhu)


(aku bersama dengan Maya Karin..wow...shuke2, tgok baju pon same color k...jangan jeles..haha)

(bersama angkasawan negara, Sheikh Muzaffar...so proud, bilalah dia nak ajak aku naik ke bulan...huhu)

(wah..sempat lagi aku dan rakan praktikal aku yang giler2 sket ni berposing pas habis keje..hehe)


(haha..dis moment just menggedik jew...)


waa...miss dis moment, segalanya berlaku begitu pantas..2 bulan je aku dapat praktikal..tapi aku rasa jadi student is better, sebab x penat cam keje..hehehe...
tapi aku just nak share xtviti sepanjang aku bekerja di Kementerian pelancongan,
aku kena ikut saja Menteri Pelancongan DAto' ng Yen yen, ke mana saje dia pergi..huhu..
tapi...
sangat besh!


2 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin on December 13, 2010 at 6:12 PM said...

Salam TK,

jumpa blog kamu di blog Dr.Faizal Tehrani. Salam perkenalan dari blogger marhaein.. =)

yours
SH

kiera syakirah on December 16, 2010 at 5:56 AM said...

salam perkenalan..thanks..

Post a Comment

Monday, December 13, 2010

~RiNdu PaDa KeNaNgAn BeRpRakTiKaL Di UKK, KeMeNtEriAn PeLaNcoNgAn~



wah..panjang jugak tajuk entri aku kali neh..hehehe...
aku berada di tahap kebosanan, bila tengok gambar tadi teringat pula time praktikal selama 2 bulan di Unit Komunikasi Korporat, Kementerian Pelancongan...
waaa..memang banyak yang beshhhh....tapi yang x besh nye bila penat..huhu..biasa la tu kan, lau dah keje mesti lah rasa penat..tapi banyak lah pengalaman yang aku dapat kat sane..
-
-
-
-
jeng..jeng..jeng..

inilah sedikit moment time praktikal..just enjoy...:)


(pendaftaran media untuk wartawan bagi pelancaran pembukaan National geographic Store di Lot 10)
so sape2 yang berminat dengan national Gepgraphic bolehlah ke Lot 10 untuk dapatkan barang2 yang menarik, peta, sandal, begn macam2 lagi la...(sempat plak aku promote kat cni..huhu)


(aku bersama dengan Maya Karin..wow...shuke2, tgok baju pon same color k...jangan jeles..haha)

(bersama angkasawan negara, Sheikh Muzaffar...so proud, bilalah dia nak ajak aku naik ke bulan...huhu)

(wah..sempat lagi aku dan rakan praktikal aku yang giler2 sket ni berposing pas habis keje..hehe)


(haha..dis moment just menggedik jew...)


waa...miss dis moment, segalanya berlaku begitu pantas..2 bulan je aku dapat praktikal..tapi aku rasa jadi student is better, sebab x penat cam keje..hehehe...
tapi aku just nak share xtviti sepanjang aku bekerja di Kementerian pelancongan,
aku kena ikut saja Menteri Pelancongan DAto' ng Yen yen, ke mana saje dia pergi..huhu..
tapi...
sangat besh!


2 comments on "~RiNdu PaDa KeNaNgAn BeRpRakTiKaL Di UKK, KeMeNtEriAn PeLaNcoNgAn~"

Shahrul Hairy Shaharuddin on December 13, 2010 at 6:12 PM said...

Salam TK,

jumpa blog kamu di blog Dr.Faizal Tehrani. Salam perkenalan dari blogger marhaein.. =)

yours
SH

kiera syakirah on December 16, 2010 at 5:56 AM said...

salam perkenalan..thanks..

Post a Comment

 

. Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino