~CoMe tAlk HeRe...lalala~

Powered by Blogger.

Saturday, March 5, 2011

~AkU Di SiNi~



Assalamualaikum..


Kekeringan idea untuk melakukan yang terbaik dan menjadi yang terbaik dalam kalangan yang terbaik...
salahkah aku begini?
tidak sama sekali kerana aku hanya insan biasa...
insan biasa yang tidak menjanjikan sesuatu yang tidak pasti
adakah itu akan berlaku?
tidak sama sekali....
DIA
dialah penentu segalanya...
aku?
mungkin TIDAK
atau
mungkin YA
ah....
lupakan saja
biarkan ia berlalu begitu
tapi
tidak mungkin aku biarkan
kerana aku tahu..
aku tahu...
aku pasti akan menggapainya
di suatu masa nanti..



p/s: luahan hati tatkala aku bersendirian.

Wednesday, March 2, 2011

~DI SEBALIK TABIR BLOG~



Assalamualaikum...
dah lama x join segmen abang Ben..skang rase nak join lagi segmen abang Ben..macam best je..hehe

ermmm...abang Ben suruh letak gambar paling menawan..
tapi Kiera letak je mane yang ade, sebab dah tak ade gambar yang latest skarang ni..hehehe..so, hamik je la mane2 gambar pon.
.........
ok..pasal latar belakan plak an..
apa eh nak cite..ok..ce cite..ce cite..
nak cite la ni....
Kiera asal dari Perak, anak jati Perak ni, macam2 hado kat Perak nun di sana.
skang ni Kiera still study kat UM n dah last sem..so sangat hepy, tapi still macam budak2 lagi rasanya. then Kiera nak sambung kerjaya Kiera sebagai penulis.InsyaAllah, tapi dalam hati ni juga berminat dalam bidang Rekaan Dalaman, Fesyen n Masakan..
tapi tu just apa yang Kiera minat as hobby la katakan.
ok..tu je nak cite..nak tau lebih lanjut kena la kenal Kiera dulu..hehe..bak kate abang Ben kalau terlalu peribadi jangan cite..hehe.
ok tu je pasal latar belakang Kiera.
...........

jumlah Follower Kiera sekarang baru cecah 58 follower..
Alhamdulillah ade juga orang nak folow blog Kiera yang x brape nak pemes ni.
hehe

............
ok, kena jawab soalan dari abang ben pulak an.
1. kalau Kiera tak de blog Kiera akan jalan2 kat fb, tengok sape yang update status, pastu Kiera tengok fesyen2 terkini dari mane2 website, search kat cik google la...
2. bagi Kiera la an..kepentingan blog ni, kadang2 bagi input yang membina, then blog ni juga dapat mengupdate isu2 semasa, so boleh kongsi dengan sume orang, pastu blog ni juga kita boleh jalankan perniagaan melalui online.
3. blog feveret yang Kiera slalu singgah tentula blog abang Ben, blog Dr. Faisal Tehrani n blog Mat Gebu..blog2 lain pun Kiera slalu singgah juga, tapi tak hari2 macam blog2 ni..hehe

singgah blog abang Ben sebab abang ben rajin update yang latest2, dapat kenalan baru kat blog abang Ben n boleh join segmen abang Ben.
blog Dr. Faisal Tehrani pula sebab dia banyak update isu2 semasa, memang selalu update la, dan dia juga seorang penulis yang terkenal..so Kiera memang suka penulisan dia.
Blog Mat Gebu pula sebab Kiera leh tengok resipi2 baru..hehe..Kiera an suka makan.
hehe..ok tu je.
Thanks abang Ben sebab wat segmen ni..hehe.

Saturday, March 5, 2011

~AkU Di SiNi~

3 comments

Assalamualaikum..


Kekeringan idea untuk melakukan yang terbaik dan menjadi yang terbaik dalam kalangan yang terbaik...
salahkah aku begini?
tidak sama sekali kerana aku hanya insan biasa...
insan biasa yang tidak menjanjikan sesuatu yang tidak pasti
adakah itu akan berlaku?
tidak sama sekali....
DIA
dialah penentu segalanya...
aku?
mungkin TIDAK
atau
mungkin YA
ah....
lupakan saja
biarkan ia berlalu begitu
tapi
tidak mungkin aku biarkan
kerana aku tahu..
aku tahu...
aku pasti akan menggapainya
di suatu masa nanti..



p/s: luahan hati tatkala aku bersendirian.

Wednesday, March 2, 2011

~DI SEBALIK TABIR BLOG~

16 comments

Assalamualaikum...
dah lama x join segmen abang Ben..skang rase nak join lagi segmen abang Ben..macam best je..hehe

ermmm...abang Ben suruh letak gambar paling menawan..
tapi Kiera letak je mane yang ade, sebab dah tak ade gambar yang latest skarang ni..hehehe..so, hamik je la mane2 gambar pon.
.........
ok..pasal latar belakan plak an..
apa eh nak cite..ok..ce cite..ce cite..
nak cite la ni....
Kiera asal dari Perak, anak jati Perak ni, macam2 hado kat Perak nun di sana.
skang ni Kiera still study kat UM n dah last sem..so sangat hepy, tapi still macam budak2 lagi rasanya. then Kiera nak sambung kerjaya Kiera sebagai penulis.InsyaAllah, tapi dalam hati ni juga berminat dalam bidang Rekaan Dalaman, Fesyen n Masakan..
tapi tu just apa yang Kiera minat as hobby la katakan.
ok..tu je nak cite..nak tau lebih lanjut kena la kenal Kiera dulu..hehe..bak kate abang Ben kalau terlalu peribadi jangan cite..hehe.
ok tu je pasal latar belakang Kiera.
...........

jumlah Follower Kiera sekarang baru cecah 58 follower..
Alhamdulillah ade juga orang nak folow blog Kiera yang x brape nak pemes ni.
hehe

............
ok, kena jawab soalan dari abang ben pulak an.
1. kalau Kiera tak de blog Kiera akan jalan2 kat fb, tengok sape yang update status, pastu Kiera tengok fesyen2 terkini dari mane2 website, search kat cik google la...
2. bagi Kiera la an..kepentingan blog ni, kadang2 bagi input yang membina, then blog ni juga dapat mengupdate isu2 semasa, so boleh kongsi dengan sume orang, pastu blog ni juga kita boleh jalankan perniagaan melalui online.
3. blog feveret yang Kiera slalu singgah tentula blog abang Ben, blog Dr. Faisal Tehrani n blog Mat Gebu..blog2 lain pun Kiera slalu singgah juga, tapi tak hari2 macam blog2 ni..hehe

singgah blog abang Ben sebab abang ben rajin update yang latest2, dapat kenalan baru kat blog abang Ben n boleh join segmen abang Ben.
blog Dr. Faisal Tehrani pula sebab dia banyak update isu2 semasa, memang selalu update la, dan dia juga seorang penulis yang terkenal..so Kiera memang suka penulisan dia.
Blog Mat Gebu pula sebab Kiera leh tengok resipi2 baru..hehe..Kiera an suka makan.
hehe..ok tu je.
Thanks abang Ben sebab wat segmen ni..hehe.

 

. Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino