~CoMe tAlk HeRe...lalala~

Powered by Blogger.

Wednesday, March 2, 2011

~DI SEBALIK TABIR BLOG~



Assalamualaikum...
dah lama x join segmen abang Ben..skang rase nak join lagi segmen abang Ben..macam best je..hehe

ermmm...abang Ben suruh letak gambar paling menawan..
tapi Kiera letak je mane yang ade, sebab dah tak ade gambar yang latest skarang ni..hehehe..so, hamik je la mane2 gambar pon.
.........
ok..pasal latar belakan plak an..
apa eh nak cite..ok..ce cite..ce cite..
nak cite la ni....
Kiera asal dari Perak, anak jati Perak ni, macam2 hado kat Perak nun di sana.
skang ni Kiera still study kat UM n dah last sem..so sangat hepy, tapi still macam budak2 lagi rasanya. then Kiera nak sambung kerjaya Kiera sebagai penulis.InsyaAllah, tapi dalam hati ni juga berminat dalam bidang Rekaan Dalaman, Fesyen n Masakan..
tapi tu just apa yang Kiera minat as hobby la katakan.
ok..tu je nak cite..nak tau lebih lanjut kena la kenal Kiera dulu..hehe..bak kate abang Ben kalau terlalu peribadi jangan cite..hehe.
ok tu je pasal latar belakang Kiera.
...........

jumlah Follower Kiera sekarang baru cecah 58 follower..
Alhamdulillah ade juga orang nak folow blog Kiera yang x brape nak pemes ni.
hehe

............
ok, kena jawab soalan dari abang ben pulak an.
1. kalau Kiera tak de blog Kiera akan jalan2 kat fb, tengok sape yang update status, pastu Kiera tengok fesyen2 terkini dari mane2 website, search kat cik google la...
2. bagi Kiera la an..kepentingan blog ni, kadang2 bagi input yang membina, then blog ni juga dapat mengupdate isu2 semasa, so boleh kongsi dengan sume orang, pastu blog ni juga kita boleh jalankan perniagaan melalui online.
3. blog feveret yang Kiera slalu singgah tentula blog abang Ben, blog Dr. Faisal Tehrani n blog Mat Gebu..blog2 lain pun Kiera slalu singgah juga, tapi tak hari2 macam blog2 ni..hehe

singgah blog abang Ben sebab abang ben rajin update yang latest2, dapat kenalan baru kat blog abang Ben n boleh join segmen abang Ben.
blog Dr. Faisal Tehrani pula sebab dia banyak update isu2 semasa, memang selalu update la, dan dia juga seorang penulis yang terkenal..so Kiera memang suka penulisan dia.
Blog Mat Gebu pula sebab Kiera leh tengok resipi2 baru..hehe..Kiera an suka makan.
hehe..ok tu je.
Thanks abang Ben sebab wat segmen ni..hehe.

16 comments:

apisv2 on March 3, 2011 at 2:54 AM said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

kiera syakirah on March 3, 2011 at 3:07 AM said...

waalaikummusalam..thanks kunjung sini..:)

cik ayin on March 3, 2011 at 6:39 AM said...

datang dari belog abg ben :)

Bella Bell on March 3, 2011 at 7:06 AM said...

salam perkenalan..dr blog bro ben :)

kiera syakirah on March 3, 2011 at 7:09 AM said...

ya...thanks sume..:)

diyana on March 3, 2011 at 7:35 AM said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...weee~~~
suke3… (^___^)

bun on March 3, 2011 at 8:59 AM said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

mas.saari on March 3, 2011 at 4:44 PM said...

singgah n follow dari blog abg ben..
salam perkenalan~

man yusoef on March 3, 2011 at 6:05 PM said...

saya pon minat interior design...tapi dah menyempang jauh dari landasan yg bljr...hahaha

Kei Seichi on March 3, 2011 at 6:15 PM said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. on March 3, 2011 at 7:50 PM said...

Semalam tak sempat singgah blog sesapa pun..
so rase macam x bagus..
okey, sekarang tengah terjah bolg u all..

meaw on March 3, 2011 at 8:43 PM said...

comei aihhhh tuan tanah ni haaaa :)
nyway,meaw da folloe ur blog.... :)
peace!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ on March 4, 2011 at 12:15 AM said...

salam singgah dr segmen sebalik tabir abg ben.

keep it up blogging yaa !!! :)

dah foloww!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

kiera syakirah on March 4, 2011 at 1:32 AM said...

man yeusof..kiera pon dah menyimopang jauh dari yang Kiera minat..hehe

kiera syakirah on March 4, 2011 at 1:33 AM said...

kei seici, mak cik angkuh...thanks datang blog kiera yang x verapa tomey ni..:)

kiera syakirah on March 4, 2011 at 1:34 AM said...

meaw...time kasih ye..hehe.
weiyda..thanks juga taw..t kiera jalan2 blog korang sume plak..:)

Post a Comment

Wednesday, March 2, 2011

~DI SEBALIK TABIR BLOG~



Assalamualaikum...
dah lama x join segmen abang Ben..skang rase nak join lagi segmen abang Ben..macam best je..hehe

ermmm...abang Ben suruh letak gambar paling menawan..
tapi Kiera letak je mane yang ade, sebab dah tak ade gambar yang latest skarang ni..hehehe..so, hamik je la mane2 gambar pon.
.........
ok..pasal latar belakan plak an..
apa eh nak cite..ok..ce cite..ce cite..
nak cite la ni....
Kiera asal dari Perak, anak jati Perak ni, macam2 hado kat Perak nun di sana.
skang ni Kiera still study kat UM n dah last sem..so sangat hepy, tapi still macam budak2 lagi rasanya. then Kiera nak sambung kerjaya Kiera sebagai penulis.InsyaAllah, tapi dalam hati ni juga berminat dalam bidang Rekaan Dalaman, Fesyen n Masakan..
tapi tu just apa yang Kiera minat as hobby la katakan.
ok..tu je nak cite..nak tau lebih lanjut kena la kenal Kiera dulu..hehe..bak kate abang Ben kalau terlalu peribadi jangan cite..hehe.
ok tu je pasal latar belakang Kiera.
...........

jumlah Follower Kiera sekarang baru cecah 58 follower..
Alhamdulillah ade juga orang nak folow blog Kiera yang x brape nak pemes ni.
hehe

............
ok, kena jawab soalan dari abang ben pulak an.
1. kalau Kiera tak de blog Kiera akan jalan2 kat fb, tengok sape yang update status, pastu Kiera tengok fesyen2 terkini dari mane2 website, search kat cik google la...
2. bagi Kiera la an..kepentingan blog ni, kadang2 bagi input yang membina, then blog ni juga dapat mengupdate isu2 semasa, so boleh kongsi dengan sume orang, pastu blog ni juga kita boleh jalankan perniagaan melalui online.
3. blog feveret yang Kiera slalu singgah tentula blog abang Ben, blog Dr. Faisal Tehrani n blog Mat Gebu..blog2 lain pun Kiera slalu singgah juga, tapi tak hari2 macam blog2 ni..hehe

singgah blog abang Ben sebab abang ben rajin update yang latest2, dapat kenalan baru kat blog abang Ben n boleh join segmen abang Ben.
blog Dr. Faisal Tehrani pula sebab dia banyak update isu2 semasa, memang selalu update la, dan dia juga seorang penulis yang terkenal..so Kiera memang suka penulisan dia.
Blog Mat Gebu pula sebab Kiera leh tengok resipi2 baru..hehe..Kiera an suka makan.
hehe..ok tu je.
Thanks abang Ben sebab wat segmen ni..hehe.

16 comments on "~DI SEBALIK TABIR BLOG~"

apisv2 on March 3, 2011 at 2:54 AM said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

kiera syakirah on March 3, 2011 at 3:07 AM said...

waalaikummusalam..thanks kunjung sini..:)

cik ayin on March 3, 2011 at 6:39 AM said...

datang dari belog abg ben :)

Bella Bell on March 3, 2011 at 7:06 AM said...

salam perkenalan..dr blog bro ben :)

kiera syakirah on March 3, 2011 at 7:09 AM said...

ya...thanks sume..:)

diyana on March 3, 2011 at 7:35 AM said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...weee~~~
suke3… (^___^)

bun on March 3, 2011 at 8:59 AM said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

mas.saari on March 3, 2011 at 4:44 PM said...

singgah n follow dari blog abg ben..
salam perkenalan~

man yusoef on March 3, 2011 at 6:05 PM said...

saya pon minat interior design...tapi dah menyempang jauh dari landasan yg bljr...hahaha

Kei Seichi on March 3, 2011 at 6:15 PM said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. on March 3, 2011 at 7:50 PM said...

Semalam tak sempat singgah blog sesapa pun..
so rase macam x bagus..
okey, sekarang tengah terjah bolg u all..

meaw on March 3, 2011 at 8:43 PM said...

comei aihhhh tuan tanah ni haaaa :)
nyway,meaw da folloe ur blog.... :)
peace!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ on March 4, 2011 at 12:15 AM said...

salam singgah dr segmen sebalik tabir abg ben.

keep it up blogging yaa !!! :)

dah foloww!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

kiera syakirah on March 4, 2011 at 1:32 AM said...

man yeusof..kiera pon dah menyimopang jauh dari yang Kiera minat..hehe

kiera syakirah on March 4, 2011 at 1:33 AM said...

kei seici, mak cik angkuh...thanks datang blog kiera yang x verapa tomey ni..:)

kiera syakirah on March 4, 2011 at 1:34 AM said...

meaw...time kasih ye..hehe.
weiyda..thanks juga taw..t kiera jalan2 blog korang sume plak..:)

Post a Comment

 

. Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino