~CoMe tAlk HeRe...lalala~

Powered by Blogger.

Sunday, March 20, 2011

~jalan2 sambil research or research sambil jalan2..wing2~


@_@

Assalamualaikum...
dah lama x mengupdate blog kiera neh...
almaklumlah malas + banyak keje..rase malas
nak layan..huhu.
biarkan bersawang dulu pastu nak cuci guna fabreze...alamak!.boleh ke..hentam sajalah..
hajat di hati nak mencari serba sedikit mengenai research kiera yan g blom siap lagi...
apakan daya, maklumat tak cukup, so tak boleh juga nak siapkan, niat di hati nak siapkan cepat..
-
-
first drop pergi MPH mid valley...
pergi ke sudut MUTIARA MINDA untuk mendapatkan makllumat.
bila dah tany2 sume akak yang incharge bahagian MUTIARA MINDA..
she say dia tak dapat nak tolong sebab kiera mesti kena ada surat juga walau nak dapatkan sedikit pon..
ah..
kuchiwa rase hati ini...ingatkan boleh lah tanye if tak hado surat pon...
then..akak yang incharge tu (telupa nak tanya nama dia lak an, teruk tol Kiera ni..hehe) bagi je Majalah Mutiara Minda untuk dis month punya...
rase happy + sedey
happy sebab dapat majalah free kalau tak kiera kena bayar RM 3 sebab bukan ahli if ahli memang dah free pon.
sedey sebab tak dapat maklumat sikit
pon..waaaaa...
then akak tu suruh join temubual bersama penulis buku MENCARI ISLAM DI CHINA.penulisnya ANN WAN SENG...but dia mualllaf..memang fasih berbahasa
melayu dan banyak pengetahuan tentang ISLAM...malu Kiera ni yang tak khatam lagi tentang islam
secara keseluruahnnya..so kenalah beli buku dia, bolehlah tambah sikit pengetahuan tentang islam ni kan..hehe....
so..inilah ANN WAN SENG..penulis buku MENCARI ISLAM DI CHINA
-
-
-
-
after dah round2 n tambah pengetahuan sikit kat MPH
tu, Kiera jalan2 la..sambil menyelam sambil minum air kan..
eheheh..sambil shoping2.+makan2...cedapnyew....
so..just enjoy 4 this pic
-
-
-


kunun la tgok tu..padahal posing je lebey..


cantik an...lau letak kat umah Kiera ni pon cantek gak an..


dah penat jalan..kena la santap sket an...bukan sket anyok juga ni..hehe..Kiera pon lajak la ke Rasamas tuk isi perut yang dah berbunyi cam drum berdentum2 dah..
ni nasi ayam bakar..percik flavor.


n yang ini prime roast black pepper

n 1 scoop ice cream for desert..hehe

ok tu je..banyak lagi gambar..x nak upload banyak2..hehe




8 comments:

Mr feckry on March 20, 2011 at 5:14 PM said...

muallaf...mereka lebih memahami erti islam

-----aWei li wEi --- on March 21, 2011 at 10:18 PM said...

pi sorang je??? or berduaan?? hehehe

kiera syakirah on March 22, 2011 at 2:19 AM said...

Mr Feckry..betol mereka lebih mendalami islam berbanding masyarakat yang memnag dilahirkan islam.

kiera syakirah on March 22, 2011 at 2:19 AM said...

li wei..ade la..hehe

Anna Syue Fashion House on March 29, 2011 at 1:16 AM said...

nice blog dear !!! =))

kiera syakirah on March 29, 2011 at 1:40 AM said...

thanks Anna..:)

nora on March 31, 2011 at 10:54 PM said...

dah abis sedih lum ni
senyum sikitt ^^

ENTRY HOT : Nak Merajuk

s.u.h.a on March 31, 2011 at 11:54 PM said...

aiskrim tu sedap. huhu :p

Post a Comment

Sunday, March 20, 2011

~jalan2 sambil research or research sambil jalan2..wing2~


@_@

Assalamualaikum...
dah lama x mengupdate blog kiera neh...
almaklumlah malas + banyak keje..rase malas
nak layan..huhu.
biarkan bersawang dulu pastu nak cuci guna fabreze...alamak!.boleh ke..hentam sajalah..
hajat di hati nak mencari serba sedikit mengenai research kiera yan g blom siap lagi...
apakan daya, maklumat tak cukup, so tak boleh juga nak siapkan, niat di hati nak siapkan cepat..
-
-
first drop pergi MPH mid valley...
pergi ke sudut MUTIARA MINDA untuk mendapatkan makllumat.
bila dah tany2 sume akak yang incharge bahagian MUTIARA MINDA..
she say dia tak dapat nak tolong sebab kiera mesti kena ada surat juga walau nak dapatkan sedikit pon..
ah..
kuchiwa rase hati ini...ingatkan boleh lah tanye if tak hado surat pon...
then..akak yang incharge tu (telupa nak tanya nama dia lak an, teruk tol Kiera ni..hehe) bagi je Majalah Mutiara Minda untuk dis month punya...
rase happy + sedey
happy sebab dapat majalah free kalau tak kiera kena bayar RM 3 sebab bukan ahli if ahli memang dah free pon.
sedey sebab tak dapat maklumat sikit
pon..waaaaa...
then akak tu suruh join temubual bersama penulis buku MENCARI ISLAM DI CHINA.penulisnya ANN WAN SENG...but dia mualllaf..memang fasih berbahasa
melayu dan banyak pengetahuan tentang ISLAM...malu Kiera ni yang tak khatam lagi tentang islam
secara keseluruahnnya..so kenalah beli buku dia, bolehlah tambah sikit pengetahuan tentang islam ni kan..hehe....
so..inilah ANN WAN SENG..penulis buku MENCARI ISLAM DI CHINA
-
-
-
-
after dah round2 n tambah pengetahuan sikit kat MPH
tu, Kiera jalan2 la..sambil menyelam sambil minum air kan..
eheheh..sambil shoping2.+makan2...cedapnyew....
so..just enjoy 4 this pic
-
-
-


kunun la tgok tu..padahal posing je lebey..


cantik an...lau letak kat umah Kiera ni pon cantek gak an..


dah penat jalan..kena la santap sket an...bukan sket anyok juga ni..hehe..Kiera pon lajak la ke Rasamas tuk isi perut yang dah berbunyi cam drum berdentum2 dah..
ni nasi ayam bakar..percik flavor.


n yang ini prime roast black pepper

n 1 scoop ice cream for desert..hehe

ok tu je..banyak lagi gambar..x nak upload banyak2..hehe




8 comments on "~jalan2 sambil research or research sambil jalan2..wing2~"

Mr feckry on March 20, 2011 at 5:14 PM said...

muallaf...mereka lebih memahami erti islam

-----aWei li wEi --- on March 21, 2011 at 10:18 PM said...

pi sorang je??? or berduaan?? hehehe

kiera syakirah on March 22, 2011 at 2:19 AM said...

Mr Feckry..betol mereka lebih mendalami islam berbanding masyarakat yang memnag dilahirkan islam.

kiera syakirah on March 22, 2011 at 2:19 AM said...

li wei..ade la..hehe

Anna Syue Fashion House on March 29, 2011 at 1:16 AM said...

nice blog dear !!! =))

kiera syakirah on March 29, 2011 at 1:40 AM said...

thanks Anna..:)

nora on March 31, 2011 at 10:54 PM said...

dah abis sedih lum ni
senyum sikitt ^^

ENTRY HOT : Nak Merajuk

s.u.h.a on March 31, 2011 at 11:54 PM said...

aiskrim tu sedap. huhu :p

Post a Comment

 

. Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino