~CoMe tAlk HeRe...lalala~

Powered by Blogger.

Friday, January 7, 2011

~BuNtu JaP~


Asslamualaikum...
hari ini merupakan WEEKEND yang sangat bosan...
aku dah BLUR...
tak tahu nak memulakan macam mana kerja aku..
so aku dah rasa dikejar masa yang semakin lama semakin laju mendekati aku..
masa itu seperti mengacah-acah aku untuk tidak berlengah lagi, kerana masa itu adalah GOLD...
GOLD itu sangatlah BERNILAI kalau digadai..
so MASA sangatlah penting bagi aku sekarang..
nak tahu kenapa?
aku kena siapkan:

1- Assigment analisis produk media dalam masa yang singkat, dan terkejar2 oleh masa kerana ia pelu disiapkan seperti dalam bentuk tesis..tapi aku masih blur sekarang kerana bahan belum jumpa.

2-Tesis aku belum dimulakan lagi, tajuk baru yang aku nak buat belum diapprove lagi oleh lecterur aku, so aku rasa tertekan sangat sebab tak boleh nak buat proposal, just aku simpan dalam memori aku, bagai
mana nak manage nya nanti.

3- assigment yang mendatang, dan sekarang aku am
bil subjek UNDANG-UNDANG DAN DASAR BANDAR, bagi subjek minor...hoho..undang2 sanga kejam, aku sangatlah tidak suka akan akta2 tuuu...

4-sem ini merupakan sem terakhir bagi aku, so aku perlu mengahabiskan dengan jayanya...InsyaAllah....dengan izin Allah S.W.T

ok c u all...
....................................






2 comments:

ahmad endo on January 8, 2011 at 6:05 AM said...

sem baru stat ko dah bz?....aku masih tercari2 kelas....pas tu malas nak turun...hehehe

kiera syakirah on January 8, 2011 at 6:15 AM said...

hoho..yelah...dah sem last..lecterur x kan nak kesia la kat senior ni..hehehhe

Post a Comment

Friday, January 7, 2011

~BuNtu JaP~


Asslamualaikum...
hari ini merupakan WEEKEND yang sangat bosan...
aku dah BLUR...
tak tahu nak memulakan macam mana kerja aku..
so aku dah rasa dikejar masa yang semakin lama semakin laju mendekati aku..
masa itu seperti mengacah-acah aku untuk tidak berlengah lagi, kerana masa itu adalah GOLD...
GOLD itu sangatlah BERNILAI kalau digadai..
so MASA sangatlah penting bagi aku sekarang..
nak tahu kenapa?
aku kena siapkan:

1- Assigment analisis produk media dalam masa yang singkat, dan terkejar2 oleh masa kerana ia pelu disiapkan seperti dalam bentuk tesis..tapi aku masih blur sekarang kerana bahan belum jumpa.

2-Tesis aku belum dimulakan lagi, tajuk baru yang aku nak buat belum diapprove lagi oleh lecterur aku, so aku rasa tertekan sangat sebab tak boleh nak buat proposal, just aku simpan dalam memori aku, bagai
mana nak manage nya nanti.

3- assigment yang mendatang, dan sekarang aku am
bil subjek UNDANG-UNDANG DAN DASAR BANDAR, bagi subjek minor...hoho..undang2 sanga kejam, aku sangatlah tidak suka akan akta2 tuuu...

4-sem ini merupakan sem terakhir bagi aku, so aku perlu mengahabiskan dengan jayanya...InsyaAllah....dengan izin Allah S.W.T

ok c u all...
....................................






2 comments on "~BuNtu JaP~"

ahmad endo on January 8, 2011 at 6:05 AM said...

sem baru stat ko dah bz?....aku masih tercari2 kelas....pas tu malas nak turun...hehehe

kiera syakirah on January 8, 2011 at 6:15 AM said...

hoho..yelah...dah sem last..lecterur x kan nak kesia la kat senior ni..hehehhe

Post a Comment

 

. Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino