~CoMe tAlk HeRe...lalala~

Powered by Blogger.

Thursday, January 13, 2011

~DaRi TV3 (Sri Pentas) ke RTM (Angkasapuri)..MenCaRi SeSuaTu YaNg BeLuM PaStI~


Assalamualaikum...
Mencari sesuatu yang belum pasti??
ya..memang pon..berpnat lelah merempit ke Sri Pentas berkonvoi bersama kawan2 aku...
memang apa yang dicari belum pasti ditemui..
Data atau statistik filem/drama/lagu daripada informer yang berkaitan di Sri Pentas dengan niat untuk menyiapkan asigment secepat mungkin..
tapi harapan yang dinantikan hampa...
kerana pihak yang berkenaan sedang MEETING...
SO
tak dapat jugalah nak siapkan asigment...salah kitorang juga, sebab pergi tanpa appointment...
tapi tak mengapa..still enjoy walaupun asigment tak siap..
sesuatu yang tak ditemui
TAPI
akhirnya ini yang kutemui...
bersnap2 di One Utama sambil menunggu sesuatu yang tidak pasti
hehe..
enjoy 4 dis pic...


One Utama Mall


background yang sama, nice sgt...



waaa...bulatnye mata aku..hehehe..


Dah berpenat lelah..pekena ais krim Baskin Robin..sgt sedapp..tapi tak habis pun.



dari kiri: Lily, cik awe, cik ude, aku(yang suka sgt wat thumbs up tu), n cik shitah..


waaaa...rare nye pic..hehe..like this pic.


semuanya dah sengal2 nye gaya sebab dah penat
tak tau nak posing mcm mana..hehe


memang sgt sengal semuanya

alo2..tomeynye semua..hehe


aucakkkk!!!cik ude ni tomey la..hehehehe...


akhirnya inilah destinasi terakhir K.I.T.A, RTM.



oh...akhirnya dah settle semua walaupun apa yang dicari tak dapat sepenuhnya..
Alhamdulillah...
dan InsyaAllah jika dipermudahkan, maka siaplah asigment Media dalam Konteks Global dan Lokal.
Amin...
............................................

4 comments:

Lilyel on January 13, 2011 at 2:56 AM said...

waahhh banyak gambar. aku post sikit je. haha
nanti story menunggu

kiera syakirah on January 13, 2011 at 3:40 AM said...

haha..aku malas nak tulis..banyak kerja lagi..just post gambar je..hehehe...bagus ngak punya aku?hehe

Lilyel on January 13, 2011 at 9:25 PM said...

bagus. kau edit gambar ya? lagi cantik. aku malas edit edit lah. haha

kiera syakirah on January 13, 2011 at 10:08 PM said...

iya..aku edit sket2 je...hehe

Post a Comment

Thursday, January 13, 2011

~DaRi TV3 (Sri Pentas) ke RTM (Angkasapuri)..MenCaRi SeSuaTu YaNg BeLuM PaStI~


Assalamualaikum...
Mencari sesuatu yang belum pasti??
ya..memang pon..berpnat lelah merempit ke Sri Pentas berkonvoi bersama kawan2 aku...
memang apa yang dicari belum pasti ditemui..
Data atau statistik filem/drama/lagu daripada informer yang berkaitan di Sri Pentas dengan niat untuk menyiapkan asigment secepat mungkin..
tapi harapan yang dinantikan hampa...
kerana pihak yang berkenaan sedang MEETING...
SO
tak dapat jugalah nak siapkan asigment...salah kitorang juga, sebab pergi tanpa appointment...
tapi tak mengapa..still enjoy walaupun asigment tak siap..
sesuatu yang tak ditemui
TAPI
akhirnya ini yang kutemui...
bersnap2 di One Utama sambil menunggu sesuatu yang tidak pasti
hehe..
enjoy 4 dis pic...


One Utama Mall


background yang sama, nice sgt...



waaa...bulatnye mata aku..hehehe..


Dah berpenat lelah..pekena ais krim Baskin Robin..sgt sedapp..tapi tak habis pun.



dari kiri: Lily, cik awe, cik ude, aku(yang suka sgt wat thumbs up tu), n cik shitah..


waaaa...rare nye pic..hehe..like this pic.


semuanya dah sengal2 nye gaya sebab dah penat
tak tau nak posing mcm mana..hehe


memang sgt sengal semuanya

alo2..tomeynye semua..hehe


aucakkkk!!!cik ude ni tomey la..hehehehe...


akhirnya inilah destinasi terakhir K.I.T.A, RTM.



oh...akhirnya dah settle semua walaupun apa yang dicari tak dapat sepenuhnya..
Alhamdulillah...
dan InsyaAllah jika dipermudahkan, maka siaplah asigment Media dalam Konteks Global dan Lokal.
Amin...
............................................

4 comments on "~DaRi TV3 (Sri Pentas) ke RTM (Angkasapuri)..MenCaRi SeSuaTu YaNg BeLuM PaStI~"

Lilyel on January 13, 2011 at 2:56 AM said...

waahhh banyak gambar. aku post sikit je. haha
nanti story menunggu

kiera syakirah on January 13, 2011 at 3:40 AM said...

haha..aku malas nak tulis..banyak kerja lagi..just post gambar je..hehehe...bagus ngak punya aku?hehe

Lilyel on January 13, 2011 at 9:25 PM said...

bagus. kau edit gambar ya? lagi cantik. aku malas edit edit lah. haha

kiera syakirah on January 13, 2011 at 10:08 PM said...

iya..aku edit sket2 je...hehe

Post a Comment

 

. Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino