~CoMe tAlk HeRe...lalala~

Powered by Blogger.

Friday, January 14, 2011

~Blogger gegarkan 'U'~



Assalamualaikum...
wah...lambatnya aku nak join Ben Ashaari ni.
maklumlah, baru berjinak2 dalam dunia blogging ni
lagipun sekarang sibuk dengan tesis yang perlu disiapkan segera..
ok nak join juga segmen even da tertinggal bas dah pun..haha
lau nak join gak KLIK SINI.


kena lengkapkan ini:

BELAJAR MANA?JURUSAN?TAHUN?

UM, Kuala Lumpur.
jabatan Pengajian Media, Fakulti Sastera dan Sains Sosial
Dah tahun ke 3..hehe


ASAL MANA? UMUR?

Perak
23 Tahun la tahun 2011 tapi tak sampai lagi umur 23 tu.

KENAPA AMIK JURUSAN TU?

hoho..i like...sebab dulu nak jadi pengacara kat tv tu..tapi tak tahu lah sampai tak niat di hati ini
sebab sekarang dah berminat dalam penulisan, still dalam jurusan yang sama.


CITA-CITA...PEEWWITT..

Nak jadi penulis, tapi boleh ke? huhu..
lau tak boleh, jadi pengacara pun boleh. (boleh pulak macam tu..huhu..)
hehehhee...


ok..tadaa....



11 comments:

ilham_un on January 14, 2011 at 5:29 AM said...

boleh join lagi ker?
hahahahaha.

kiera syakirah on January 14, 2011 at 6:19 AM said...

haha..ntahla.

sayangku on January 14, 2011 at 7:37 AM said...

sggh sini terjah budak U! :)

ilham_un on January 14, 2011 at 7:54 AM said...

oit..kita berjaya...cik akhirnya perhatikan kita.hahahhahaa.

FaKArePa!n on January 14, 2011 at 7:54 AM said...

singgah dengan air asia

cik siska ^_^ on January 14, 2011 at 8:43 AM said...

singgah sini ye,,jom singgah belog sy.

kiera syakirah on January 15, 2011 at 4:40 AM said...

thanks sume..
ye kak ude...kite berjaya..

Lulu caldina on January 15, 2011 at 9:31 AM said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

kiera syakirah on January 16, 2011 at 2:08 AM said...

hehe..tq lulu cadina...ni study bebaik la neh.hehe

Azrul Hisham on January 17, 2011 at 3:43 AM said...

salam ziarah dari blog ben :)

semoga berjaya dalam bidang yang diceburi...belajar rajin2 ok (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

kiera syakirah on January 17, 2011 at 7:06 AM said...

waalaikumsalam azrul...terima kasih ye..semoga doa dimakbulkan..amin..

Post a Comment

Friday, January 14, 2011

~Blogger gegarkan 'U'~



Assalamualaikum...
wah...lambatnya aku nak join Ben Ashaari ni.
maklumlah, baru berjinak2 dalam dunia blogging ni
lagipun sekarang sibuk dengan tesis yang perlu disiapkan segera..
ok nak join juga segmen even da tertinggal bas dah pun..haha
lau nak join gak KLIK SINI.


kena lengkapkan ini:

BELAJAR MANA?JURUSAN?TAHUN?

UM, Kuala Lumpur.
jabatan Pengajian Media, Fakulti Sastera dan Sains Sosial
Dah tahun ke 3..hehe


ASAL MANA? UMUR?

Perak
23 Tahun la tahun 2011 tapi tak sampai lagi umur 23 tu.

KENAPA AMIK JURUSAN TU?

hoho..i like...sebab dulu nak jadi pengacara kat tv tu..tapi tak tahu lah sampai tak niat di hati ini
sebab sekarang dah berminat dalam penulisan, still dalam jurusan yang sama.


CITA-CITA...PEEWWITT..

Nak jadi penulis, tapi boleh ke? huhu..
lau tak boleh, jadi pengacara pun boleh. (boleh pulak macam tu..huhu..)
hehehhee...


ok..tadaa....



11 comments on "~Blogger gegarkan 'U'~"

ilham_un on January 14, 2011 at 5:29 AM said...

boleh join lagi ker?
hahahahaha.

kiera syakirah on January 14, 2011 at 6:19 AM said...

haha..ntahla.

sayangku on January 14, 2011 at 7:37 AM said...

sggh sini terjah budak U! :)

ilham_un on January 14, 2011 at 7:54 AM said...

oit..kita berjaya...cik akhirnya perhatikan kita.hahahhahaa.

FaKArePa!n on January 14, 2011 at 7:54 AM said...

singgah dengan air asia

cik siska ^_^ on January 14, 2011 at 8:43 AM said...

singgah sini ye,,jom singgah belog sy.

kiera syakirah on January 15, 2011 at 4:40 AM said...

thanks sume..
ye kak ude...kite berjaya..

Lulu caldina on January 15, 2011 at 9:31 AM said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

kiera syakirah on January 16, 2011 at 2:08 AM said...

hehe..tq lulu cadina...ni study bebaik la neh.hehe

Azrul Hisham on January 17, 2011 at 3:43 AM said...

salam ziarah dari blog ben :)

semoga berjaya dalam bidang yang diceburi...belajar rajin2 ok (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

kiera syakirah on January 17, 2011 at 7:06 AM said...

waalaikumsalam azrul...terima kasih ye..semoga doa dimakbulkan..amin..

Post a Comment

 

. Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino